Karusellene skulle ha gått for full rulle fra i dag.

Slik blir det ikke.

– Dessverre kommer det ikke noe tivoli i år, sier Frode Dalseng i Brumunddal Sentrum AS.

Han beklager overfor alle som har gledet seg til Glade Mai-dager med tivoli.

HAVNET PÅ VERKSTED

– Vi har gjort alt vi kunne for å få på plass tivoli uten å lykkes. Axels Tivoli avlyste i siste liten. Sammen med Ringsaker kommune har vi jobbet intenst for å få til en løsning, sier Dalseng.

Det ble inngått en avtale med et annet tivoli om noen barnekaruseller:

– Så havarerte disse karusellene. De står på verksted, forklarer Dalseng.

Han håper derimot at folk vil storkose seg i Brumunddal de neste dagene.

– Vi har et fantastisk program for årets Glade Mai-dager, sier Dalseng.

LES OGSÅ: Vannmangel kan føre til byggestopp på Sjusjøen

TORGÅPNING PÅ LØRDAG

Samtidig med årets Glade Mai-dager er det også torgåpning i Brumunddal.

Dit kommer korsangere fra Solheimkoret og Ringsaker operakor. De skal «synge fontenen inn» med «Watermusic». Tradisjonen tro kommer også Gaute Ormåsen med kjente og kjære godlåter for publikum.

På programmet lørdag står også åpning av sykkelbyen.

LES OGSÅ: Varehandelen i Ringsaker øker mer enn i landet for øvrig

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.