På Facebook-siden til RingsakerOperaen har man lagt ut følgende tekst:

"Det er med stor sorg vi informerer «opera-familien» om at Durita Brattaberg sovnet inn i dag, etter lang tids kreftsykdom. Hun begraves fredag 15. mars kl. 1330 i Veldre kirke, med åpent minnesamvær på Veldrom.

Durita var operasjef i RingsakerOperaen fra 2006 til 2012 og vil bli husket som en dynamisk og karismatisk leder. Hun var den første operasjefen som gikk inn i full stilling, og i hennes tid som operasjef ekspanderte virksomheten til RingsakerOperaen og fant den driftsformen vi har i dag.

Som leder var Durita et forbilde, og som menneske var hun enestående. At hun var effektiv og handlekraftig er sikkert, men det som står sterkest igjen i minnet om Durita, er likevel hennes omsorg og omtanke for alle hun kom i kontakt med.

Hun så alle og ville alle vel, og alle ble glad i henne. Av alle oss som møtte henne gjennom RingsakerOperaens virksomhet, vil hun bli sterkt savnet, men aller mest av dem som stod henne nærmest.

I dag går våre tanker først og fremst til Lars, Odne og Freyja."

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.