Til TV2 sier lederen for hockeysupporterne det slik:

"Jeg måtte dra halv elleve, men startet egentlig på jobb kvart over ti."

Syversen, som kommer fra Ingeberg i Hamar, jobber i hjemmesykepleien.

I trygg forvisning om at kampen, som startet klokken 18.00, skulle være slutt til da takket hun ja til kveldsvakt søndag.

Under normale forhold skulle kampen ha vært ferdig lenge før hun dro på jobb.

Da søndagen gikk over til mandag spilte man fortsatt hockey på Storhamar.

Da hadde supporterlederen vært på jobb et par timer allerede.

Hun hadde ikke lyst til å forlate rekordkampen, og fikk lov til å komme litt forsinket på jobben.

Til TV2 sa hun det blant annet slik søndag kveld:

"Det er like slitsomt for oss som for spillerne. Vi står og synger og støtter gutta hele veien, det er psykisk slitsomt, rett og slett. Det er artig at de holder ut så lenge, men det er jo slitsomt. Og det er jo kamp på tirsdag allerede igjen", uttalte Syversen til TV2.

HER kan du lese stort intervju med supporterlederen fra lørdagens HA.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.