Storhamar ledet med to, 18-16, til pause, men etter hvilen slet de voldsomt. De bommet på sjansene, og forsvaret satt ikke. mens Vipers scorte 16 i andre omgang, mot Storhamars åtte. 30 minutter Storhamar-jentene helst vil glemme.

- taper duellspillet

Arne Senstad sier det slik.

- Først og fremst vil jeg si at vi taper for et bedre lag. De straffer oss fra alle posisjoner, og vi taper duellspillet. Vi får ikke tak i de defensivt. 

Til tross for tap, synes Senstad førsteomgangen var positiv. 

- Den første omgangen er noe av det beste jeg har sett av dette laget, det må vi ta med oss. Etter pause blir vi litt frustrerte i forsvar, fordi vi ikke får stoppet de, noe vi drar med oss litt offensivt. I tillegg har de dobbel dekning, og vi blir litt slitne og passive utover. Da mister vi flyten og overtaket. 

Han mener Storhamar må heve det defensive.

- Vi må plage de mer i forsvar. Selv om vi endre litt, så får vi ikke tak i de. Vi prøver å presse ut, men det fungerte ikke i dag, avslutter Senstad.

Sundmoen med ni

Storhamars toppscorer ble Kamilla Sundmoen med ni mål, som også var Storhamars beste. Betina Riegelhuth endte på ni. Gabriella Juhasz fikk direkte rødt kort for en arm i ansiktet på en Vipers-spiller mot slutten av kampen.

Neste kamp for Storhamar, er borte mot Byåsen den 19. oktober.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.