Idrettsgallaen feirer 15 år og er tilbake på Hamar hvor det hele startet. Torsdag ble artistlisten presentert.

Publikum kan i tillegg til idrettsfesten glede seg til musikalske innslag fra CC Cowboys, Ingrid Olava & Darling West, totningen Knut Anders Sørum og svenske Léon under selve gallaen i CC Amfi.

Billettsalget er allerede i gang.

lager vorspiel i sentrum

I tillegg er det nytt av året at det store deler av formiddagen vil foregå en rekke aktiviteter i sentrum av Hamar. Sted for de neste utgavene av gallaen vil snart bli bestemt, og Hamar har bestemt seg for å trøkke til for å sette en ny standard for arrangementet.

- Dette er et viktig ledd i å vinne flere gallaer til Hamar, sier administrerende direktør i HOA, Viggo Sundmoen.

- Det er viktig at vi nå leverer en topp prestasjon, og ikke bare har trøkk rundt det som skjer i CC Amfi, mener Sundmoen.

Derfor inviterer man alle idrettslag i Hamar til å være med på å lage en idrettsfest i sentrum på dagtid. Det vil bli skileik for de minste, curling, kunstløpsoppvisning og showkamp i boblefotball mellom HamKam og Elverum, for å nevne noe.

- Det er et vorspiel til det som skjer på kvelden. Vi må vise at Hamar fortsatt er idrettsbyen, sier Sundmoen.

nominerte klare 21. desember

Eirik Høyme Rogn fra NRK forteller at det kanskje også blir direktebilder fra Hamar sentrum på Sportslørdag i kanalen.

- Showkamp i boblefotball er absolutt noe som er seervennlig, humrer Rogn, som mener det er positivt at det blir mer trøkk rundt gallaen hele dagen.

- Byen skal være preget av idrettsfesten, og skal være farget av at det foregår noe, sier han.

Dermed kan Hamar se frem til en dagslang folkefest, som avsluttes med naschspiel på Scandic som vanlig, og krysse fingrene for at arrangementet imponerer såpass at det kommer tilbake.

Det skal deles ut idrettspriser i 13 kategorier, og de nominerte vil bli presentert 21. desember.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.