– Det er særlig viktig at vi sammen med lensmannen har hatt samtaler over bordet om utfordringer som politiet ser i lokalsamfunnet i samarbeid med kommunens tjenester, sier Røhne.

Forleden dag hadde rådet sitt siste møte. Røhne legger ikke skjul på at medlemmene var preget av at det var det siste møtet Ringnes deltok på.

– En svært anerkjent lensmann som kjenner bygda godt trekker seg tilbake. Politirådet er et forum som drøfter alle spørsmål som dreier seg om livskvalitet og trygghet. Forholdet mellom politi og kommunens etater er styrket gjennom politirådets arbeid. På agendaen kan for eksempel radikalisering og politireformen være temaer.

– Vi er i en ny situasjon med flyktninger og arbeidet med å bygge opp det flerkulturelle samfunnet, avslutter Nils A. Røhne.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.