Det går fram av ungdomsrådets kommentarer til planen. Rådet er skeptisk til å tette igjen hele sentrumskjernen med boliger i flere etasjer. 380 nye boliger synes ungdomsrådet er for mye. Aktiviteter eller butikker i første etasje prioriteres.

På spørsmålet om hva som skal til for å lykkes med et nytt og aktivt sentrum svarer Stange ungdomsråd dette: «Bedre kollektivtilbud mellom bygdene rundt og Stange sentrum for at flere skal bruke sentrum, lekeplass for de yngste, viktig at det blir tilbud for alle aldersgrupper på Tingvold, gjerne blandede grupper/aldre, tuftepark/lekepark etter modell av Børstad i Hamar, balansestropp, styrketreningsapparater etter modell av Koigen samt mulighet for aktiviteter og idrett på noen av de åpne plassene i sentrum.» Ungdommene synes samarbeidet med arkitekten har vært bra og setter pris på å bli orientert i prosessen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.