– Du skal være rimelig slank for å kunne krype inn gjennom den ene luka som er brutt opp med skrutrekker, sier Tom Roger og sukker.

Verken han eller Emelie Midtlund som er ansatt slapp ikke inn i lokalene på grunn av at tre polititjenestemenn saumfarte lokalet etter spor onsdag formiddag. Det var noen av stedets trofaste kaffegjester som meldte fra om innbruddet.

Tom Roger Hjermstad, som er en av tre eiere ved Jafs og naboforetaket Mix, opplyser at kassa med 1.500 kroner i vekslepenger er borte. Tyven eller tyvene har også tatt med seg mineralvann. Et kunderegister er også forsvunnet. Skadene vil beløpe seg til langt mer enn utbyttet. Et nytt kassaapparat koster for eksempel 60.000 kroner. Politiet sikret seg fotspor på gjerningsstedet.

– Vi tok over i april 2016 og det har dessverre vært en del innbrudd her i årenes løp, sier Hjermstad.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.