Fjorårets rekorddeltakelse ble grundig slått i årets Tinestafett. Hele 2.000 flere elever - på landsbasis - var med i år.

Det var mange som har et talent innen friidrett. Det kom godt fram på mange av etappene.

Stiv og støl

Ikke alle hadde en optimal opplading til stafetten. David Alexander, Karl Emil, Victor og Halvor fra Breidablikk skole hadde allikevel humøret i behold, før det hele startet.

– Det er vel ikke den artigste skoledagen, sjøl om dette er innafor. Flere av oss spilte fotballkamp i går, og vi er litt stive og støle i dag. Vi får varme godt opp, så skal vi klare dette, sier gjengen fra Ilseng.

Nå var det ikke bare stafetten som betydde noe for skoleelevene. Det var mye lek og moro mellom slagene, for etter endt løp ble det mye venting.

Jessica, Marte, Julie, Ella, Thea og Malin fra Solvin skole hadde laget plakater. De mente at det er veldig viktig å heie fram sine venner. Med store plakater og heiarop, hjalp det nok slitne løpere på slutten av sine etapper.

I tillegg var det ikke rare sommervarmen. Mange hadde nok sett på datoen og ikke på gradestokken før de kom til Romedal stadion. Flere med kortbukse og en tynn T-skjorte frøs seg gjennom dagen.

Det var flere elever som prøvde å ringe hjem til mamma eller pappa. Ei tykk jakke sto øverst på ønskelista der og da.

Det ble også veldig mye venting for elevene. 20 minutter mellom etappene gjorde dagen lang for frosne elever.

Herlig innsats

12 år gamle Henrik Myklebust fra Arstad skole løp en knalletappe for sitt lag.

Etter han var ferdig med sitt løp, var Henrik langt fra ferdig med å løpe. Han ble så ivrig så han løp etter den han vekslet med og heiet fram de sju andre på laget. Det tyder på at Henrik nesten kunne løpt flere etapper. Heiarop og gode etapper på Henrik og laget, gjorde at Arstad vant sin etappe. Det andre Arstad-laget gjorde det samme i den andre klassen.

Før det skulle tas jubelbilde skrøt alle av hverandre. Alle hadde gitt alt, noe som betalte seg i form av etappeseier.

Det er slik idrett skal være. Glede seg over egne og andres prestasjoner.

Les også
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.