Stange Energi har 9.000 strømkunder. Totalt er det 11.000 strømanlegg i kommunen.

Av de totale strømanleggene i Stange kommune, er 1.000 næringsanlegg og 10.000 privatanlegg.

Stange Energi er 100 prosent eid av Stange kommune. Kundemassen til det lokale energiselskapet dekker 80 prosent av privatanlegg og 70 prosent næring.

Ifølge daglig leder i Stange Energi marked, Stein Inge Alstad, har de store næringsaktørene som Felleskjøpet, Coop og Furnes jernstøperi egne, framforhandlede strømavtaler. Nå håper han at også disse strømkjøperne skal bli lokale kunder.

– Vi var ganske stolt da vi vant anbudet på å levere strøm til Stange kommune. Å vinne en slik landsdekkende konkurranse gir selvtillit. Strømavtalen gjelder fram til 2019.

I fjor inngikk Stange Energi samarbeid med Otovo om solenergi. «Piloten» startet i november. Her deltar Hedmark Bondelag. Ni gårder er involvert i solprosjektet.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.