Torsdag ettermiddag inviterte Truls Gihlemoen i Stange Frp, Aasa Gjestvang til å bidra konstruktivt i arbeidet med å gjøre Tingvold til et signalbygg for Stangebyen. Hamar og Brumunddal utvikler seg til attraktive tettsteder med konsentrert sentrumsbebyggelse. Derfor må politikerne i Stange kjenne sin besøkelsestid, sier Gihlemoen.

– Jeg leser Frps budsjettforslag der de vil selge Stange Energi. Avstanden mellom oss er for stor, kommenterer Gjestvang.

– Frp ønsket å ta med utviklingen av Tingvold som en del av arbeidet med sentrumsplan. Stange Ap ville det annerledes og vedtok utviklingen uten forutgående diskusjon om hvordan Tingvold kan bidra til et løft. Vi inviterer Sp og resten av opposisjonen til å bli med i prosessen. Vi må unngå at Stange skal bli en fraflytningstruet cowboylandsby med tomme gater og butikker, sier han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.