Resultatet ble 24,3 millioner kroner som er 4,3 millioner kroner over budsjett og en forbedring på 8,1 millioner fra 2015. Selskapets renter på et lån til Stange kommune utgjorde 6,25 millioner.

– Det er ikke mange selskaper som kan vise til slike driftsresultater, sier styreleder Kristen Bartnes og viser til at selskapets totalkapital utgjør 479 millioner, mens egenkapital andelen er 29,6 prosent.

– Felles utfordring for kraftbransjen er stort investeringsbehov, lave kraftpriser, eiere som tar ut mye av overskuddet i utbytte, og behov for penger til investeringer. Samtidig er vannkraft hardere beskattet enn olje og gass, sier Bartnes.

Han sier selskapet har ansatte med svært god kompetanse samt unge medarbeidere og lærlinger.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.