I dag skal kommunestyret behandle reguleringsendringen for E6-krysset. Nye Veier skriver i et brev til kommunen at den uavklarte situasjonen gir betydelig usikkerhet for byggeframdriften på E6.

Som kjent sa planutvalget nei til Nye Veiers planløsning for Uthuskrysset og krever at reguleringsplanen for 2012 må følges. I brevet til kommunen skriver prosjektdirektør Øyvind Moshagen at Nye Veier mener det er alvorlig at Stange kommune ikke har forholdt seg til at Nye Veier har rettslig trafikksikkerhetsmyndighet på lik linje med Statens vegvesen for E6. Politikerne mener det er usikkerhet rundt trafikksikkerhet. Dette avviser Moshagen og mener at rådmann/administrasjon plikter å sørge for at kommunestyret presenteres korrekt fakta. Moshagen sier de har funnet flere avvik, feil og mangler 2012-planen.

Kommunalsjef Frode Haugan svarer at Nye Veier har foretatt en juridisk vurdering, og han vil studere brevet før møtet.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.