Selv om deltakerne fra Statens vegvesen og fylkeskommunen hadde refleksvester, måtte flere av deltakerne hoppe ut i vegkanten i forbindelse med en møtesitasjon. Befaringen var klokka 7.30 om morgenen. Morgenrushet var i gang og det var jevn trafikk av både nyttekjøretøyer og biler.

– Trafikksikkerhetstiltak vil ikke bare beskytte myke trafikanter, men ikke minst sjåførene mot seg selv også. Vi mener derfor det må tas hensyn til kurvatur, geografi og trafikksituasjon generelt, sier velleder Tore Ketil Stårvik.

– Alle på Hedmarken vil ha nytte av en sammenhengende gang- og sykkelsti rundt hele Åkersvika. Hedmark ønsker å doble andelen fotgjengere og syklister innen 2023, sier Stårvik.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.