Bak står Karin og Jan Erik Hørsandlien, som er ukuelige optimister på grendesamfunnets vegne.

– Offisiell butikkåpning blir under Åsbygdadagene lørdag 30. september, bekrefter Jan Erik Hørsandlien.

Arbeidene pågår for fullt. Nye vinduer og dør skal inn i inngangspartiet og skal være med og friske opp bygget som rørleggermester Hørsandlien kjøpte av konkursboet i vinter. Det viktigste for driverne er at de har fått avtale med Asko om leveranse av varer. Asko med over 2.000 kunder, leverer dagligvareprodukter over hele landet. Norgesgruppen står bak dette engrosselskapet.

– Selskapets navn er Nye Åsbygda Handel AS. Vi har stor tro på å lykkes nå, sier Hørsandlien, og legger til at det er en stor dugnadsvilje i nærmiljøet. Det har vært butikkdrift i Åsbygda i over 80 år.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.