Romedal og Stange ungdomsskole slås sammen, foreslår rådmann Stein Erik Thorud. Ved å slå sammen ungdomsskolene vil kommunen spare 45 millioner i investeringskostnader.

Rådmannen ønsker å benytte Romedal ungdomsskole til videre skoleformål. Det er store restverdier i bygget som foreslås brukt til en ny stor barneskole for elevene fra Solvin, Åsbygda og Breidablikk. Her er økte skyssutgifter med buss stipulert til 1,2 millioner kroner.

Videre foreslår rådmannen å flytte elevene fra nybygde Espa skole til Tangen. Økte skyssutgifter for Espa-elevene er beregnet å koste 222.000 kroner. Dersom de såkalte 0-alternativet velges, trengs det 159 millioner kroner til å rehabilitere Breidablikk barneskole på Ilseng og Romedal ungdomsskole.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.