En mann i 50-årene er mistenkt for kjøring i påvirket tilstand. Han ble stoppet av en politipatrulje i Elverum ved 19-tiden fredag kveld, etter politiet hadde fått meldinger om vinglete kjøring.

- Vi fikk meldinger fra biler som lå bak ham, om at han nesten var uti grøfta et par ganger, og over i motsatt kjørefelt - uten at han var borti noen andre biler eller forårsaket noen skader, opplyser operasjonsleder Dyre Antonsen i Innlandet politidistrikt.

Mannen har antakeligvis kjørt fra Stange-området og forbi Løten, både på E6 og Rv 3.

- Den første meldingen kom da han var på riksveg 3, nord for Kolomoen, sier Antonsen.

Avventer blodprøveresultat

Den ustødige sjåføren ble stoppet da han kom til Elverum, og politiet har sikret blodprøve, og anmelder forholdet.

- Hva blir konsekvensene for sjåføren?

- Det kommer an på blodprøveresultatet. Det er umulig for meg å si noe om konsekvensene før det foreligger, sier operasjonslederen. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.