Kommunalsjef Tove Nordli Selnes har i dag en gledelig melding til dem som er bekymret for stillingen i kommunen.

– Stange kommune har søkt og mottar tilskudd fra Kreftforeningen til kreftkoordinatorstillingen. Parallelt med at tilskuddet fra Kreftforeningen trappes ned, trappes kommunens andel opp. Dette er lagt inn i forutsetningene i økonomiplanperioden. Med andre ord er videreføring av kreftkoordinatorstillingen i Stange 100 prosent sikret også når tilskuddsperioden fra Kreftforeningen avsluttes, presiserer Nordli Selnes.

Kreftforeningen dekker 75 prosent av lønnskostnadene de første tre årene, deretter en gradvis nedtrapping til 60, 40 og 20 prosent de neste tre årene hvor kommunene tar over ordningen, til sammen seks år.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.