Dermed får ikke Kausvol gardsbarnehage eller Steinerbarnehagen på Hedmarken økt kapitaltilskudd for utvidelse.

Det vedtok flertallet i Stange formannskap onsdag. Med SV og Aps seks stemmer ble søknaden om utvidelse av de private barnehagene avslått. Et forslag fra KrF om å godkjenne utvidelsen fikk fem stemmer. Det var gruppeleder Bjarne H. Christiansen, Ap og Helge Bjørnsen, SV, som la fram posisjonens forslag.

Her heter det at barnehagekapasiteten, slik tallene foreligger nå og planene for en utbygging av en seks avdelings kommunal barnehage i Ottestad, gir ikke grunnlag for en utvidelse av Kausvol eller Steinerbarnehagen. Rådmannen skal utarbeide ajourførte beregninger for barnehagebehovet i Stange der også to barnehageopptak gjennom året og løpende opptak blir utredet. Alle barn med barnehagerett i Stange har fått plass fra høstens opptak.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.