– Hvorfor kan ikke Nye Veier leve med reguleringsplan 2012?

– Fordi de den ikke er god nok.

Fra talerstolen i planutvalget, ble det framsatt krass kritikk av Nye Veiers innspill på tampen. Sps Olav Frang kalte brevet et utidig tilsvar etter at fristen er gått. Han sa det er freidig å skrive at Nye Veier er forundret over rådmannens innstilling.

– Når det gjelder landbruksareal og beslag av dyrket mark, har Nye Veier rett. Mer matjord vil gå tapt i reguleringsplanen fra 2012. Det er klart det smerter Senterpartiet å måtte innrømme det, men i totalbildet har vi funnet at vi må la dette gå, sa Frang.

Kommunalsjef Frode Haugan sa at E6-utbyggingen er preget av rask framdrift. Han er betenkt over så korte frister at administrasjonen ikke rekker å sette seg inn i nye innspill på forhånd.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.