– Dette er et viktig vedtak. Vi har vedtatt hele planen med endringer. Det er en milepæl at vi er kommet så langt. Selv om vi ikke er i mål ennå, er skolekulverten i Ottestad og en justering av stigningen i forhold til Brenneribekken kommet på plass. Det sier Eva Søgnebotten, Ap, leder i planutvalget.

Også partifelle Terje Vestheim mener det er grunn til å feire det historiske vedtaket. Planutvalget roste rådmannens grundige saksframstilling og Jernbaneverket fikk anerkjennelse for samarbeidet med Stange kommune.

– All ære for det tverrpolitiske samarbeidet, sier Truls Gihlemoen, Frp og peker på at trafikksikkerhet i anleggsperioden blir en viktig utfordring. Unge og voksne må vernes for støy og kunne ferdes trygt.

Søgnebotten sier meklingen rundt nedlagt bane, blir viktig.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.