– Oslo hadde ikke noe valg. Der begjærte selskapet Veireno oppbud og var konkurs. Avfallshåndteringen på Hedmarken har aldri vært kommunal. Det kan jo høres ut som en lettvint løsning, men man bygger ikke opp et system med folk og biler fra løse lufta. Det Oslo har gjort er å ta over hele apparatet til Veireno og drifte det. Å opprette noe nytt nå, vil nok bli å oppleve det samme en gang til, sier ordfører Busterud.

Administrerende direktør Grethe Olsbye sa til HA tirsdag at det vil være krevende å gå tilbake til kommunal renovasjon.

Olsbye sa videre at Sirkula etter avsløringene om brudd på arbeidsmiljøloven, har gitt RenoNorden en mulighet til å rydde opp, før de eventuelt vurderer andre muligheter. Mer informasjon vil bli gitt under det ekstraordinære representantskapsmøtet.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.