Generalforsamlingen i Stange Energi har gjenvalgt Kristen Bartnes som styreleder i Stange Energi. Nye styremedlemmer er Gustav Grøholt og Nina Cecilie Myren Sortehaug.

1. varamedlem Nils Ringnes er også ny. Den tidligere lensmannen i Stange er vara sammen med Kjerstin Lundgård som ikke var på valg.

Det var heller ikke nestleder Hanne Sverdrup Dahl eller styremedlem Gaute Nøkleholm.

Generalforsamlingen har vedtatt 170.000 kroner i honorar for styreleder. Styrets nestleder har 120.000 kroner i honorar. Styremedlemmer mottar 70.000 kroner per år og varamedlemmer 5.300 kroner per møte. Grøholt er fra Løten og har siden 2015 vært organisasjonssjef i Norsvin. Sortehaug har siden 2008 vært banksjef ved Nordea i Hamar. Styremedlemmene Helge Robert Bjørnsen og Ragnhild Finden, begge politikere i Stange er ute av styret. Det er også vara Tommy Eriksen. Det er to ansatterepresentanter.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.