Enda hyggeligere er det å komme i mål før planen. Det sier Viggo Svendsen, assisterende leder i kommunalteknikk i Stange kommune.

Nylig protesterte beboerne i Sannervegen høylytt over elendig boligveg. En av de opprørte beboerne Anny Lindholt Kleemola, ga klar beskjed til kommunepolitikerne og vurderte å holde tilbake eiendomsskatten. HA kunne melde at asfalteringsplanen sa at vegen skulle utbedres i uke 38.

– Sannervegen er ferdig asfaltert ei uke før vi lovet, sier Svendsen.

– Det er ikke bare kjedelige ting som skjer. Nå vil jeg tro det er kakefest i gata. Det har vært grunnlag for beboernes klager. Kommunen har hatt dårlig samvittighet for den dårlige vegen. Legging av nye rør har imidlertid skapt hodebry på grunn av fallproblematikk. Det er nemlig ganske flatt fra boligområdet og videre til tilknytningspunktet for ledningsnettet. Først i det siste fant vi en god løsning, sier Svendsen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.