Et enstemmig årsmøte i Vallset Arbeiderlag, støtter i en uttalelse løpet som er lagt for fylkesveg 24.

Nestleder Arnfinn Standerholen viser til at siste forslag fra Statens vegvesen til trase for fv. 24 omfattet kun strekningen Støa–Gata. Den tok ikke hensyn til Kvennstugua. Forslaget løste heller ikke utfordringen med trafikk gjennom Gata, siden omleggingen i forslaget endte nederst i Amundrudbakka, sier han.

– Vallset Arbeiderlags årsmøte er derfor positive til at omlegging utsettes og at det brukes tid på å finne løsninger for både en helhetlig plan fra Støa til E6 og finansiering av dette. Årsmøtet ser også fram til at en gang- og sykkelveg langs fra Filsetvegen til Gata kommer på plass i kommende planperiode. Dette er svært viktig uavhengig av når en omlegging kommer. I Hedmark fylkeskommunes handlingsprogram for fylkesveger 2018–2021 foreslås at hele strekningen Støa–E6 ses i sammenheng. Det er i tråd med Stange kommunestyres vedtak i 2015, heter det i uttalelsen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.