Elevrådsleder Tobias Nordby (15) i 10. klasse på Ottestad ungdomsskole holdt tale i det flunkende nye auditoriet under den offisielle åpningen mandag. På første benk satt Stanges ordfører, som klippet snora under den offisielle markeringen, kommunens eiendomsavdeling, entreprenøren Eco Sør og kunstner Øyvind Suul, som står bak den kunstneriske utsmykningen.

Elevene i sentrum

– Jeg kan vel si at Ottestad ungdomsskole er den skolen i Stange med best standard nå. Vi har fått det mest moderne utstyret og vi ser at det er brukt mye penger i å pusse opp, sier elevrådsleder Tobias videre.

Varamedlem til elevrådet, Marius Østberg Valstad, nikker samtykkende. Jo, skolen er blitt veldig fin, sier han.

Tobias oppsummer slik: – Endelig har vi fått et auditorium med plass til alle. Vi har fått egne elevskap til oppbevaring av skolemateriell. Vi har et kjempefint skolekjøkken til disposisjon. Personlig synes jeg at det toppmoderne laboratoriet er det aller flotteste på skolen. Laboratoriet er oppgradert og har avansert utstyrt. Nye klasserom og grupperom er også fine, sier han.

Ett års byggeperiode

Tobias synes det er greit at byggeperioden er over. Elever og lærere har vært spredd rundt i nabobygg og øvrige skoler i Ottestad under byggeperioden. Rektor Carl Fredrik Follestad roser ansatte og elever for å ha vist stor romslighet. Skolen har vært en byggeplass i 12 måneder. Maskinstøy, dårlig luft og provisoriske undervisningsrom til tross, Follestad sier byggeperioden har gått mye bedre enn forventet.

– Takk for hjelpsomheten dere alle har vist ett års tid, sier rektor.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.