Høyre-lederen sier hun tidligere har hatt et inntrykk av at Stange hadde en hjemmetjeneste som holdt et høyt faglig nivå.

– Dette er altså ikke tilfelle, ifølge Fylkesmannen. Med tanke på at en økende andel av at Stange kommunes befolkning eldes og at det er ønskelig at eldre kan bli boende hjemme lengst mulig og pleies her, så virker dette langt fra betryggende. Når avvik fra 2010 ennå ikke er lukket, blir jeg ikke tilstrekkelig beroliget ved at kommuneoverlegen og virksomhetsleder nå melder om nye prosedyrer og arbeid på høytrykk for å få lukket alvorlige avvik som medikamenthåndtering og oppfølging av ernæringstilstand hos hjemmeboende. Vi må alle kunne føle oss trygge på at hjemmetjenestene er av en slik kvalitet at enhver får tilstrekkelig og god oppfølging i hjemmet. Det trengs nok hyppigere tilsyn, avslutter Berge.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.