– Frp er vant til å få pepper for sitt budsjettforslag hvert eneste år. Spesielt er det at pepperen kommer fra et parti som ikke har tatt seg bryderiet med å legge fram et eneste budsjettforslag på tre år.

Slik kommenterer lederen i Stange Frp, Truls Gihlemoen, kritikken fra Kirsti Berge. Han etterlyser økt engasjement i opposisjonen.

– Høyre har ikke kommet med en eneste bokstav, men i år registrerte jeg at partiet var på talerstolen. Det er feil å si at Frp tar klimapenger. Vi mener det er galt å bruke skattebetalernes penger på klimatiltak som staten allerede finansierer. Konkret handler dette om ladestasjoner. Det får vi dekket av Fylkesmannen via statlige tilskudd. Hele opposisjonen hadde forslag om å kutte eiendomsskatten. Sp og Bygdelista har et useriøst inndekningsforslag, fordi de foreslår kutt i tjenestetilbudet. Vi vil gjøre samme jobben neste år og vise at vi har et seriøst budsjett. Frp mener dette er eneste måten å synliggjøre vår politikk på, sier han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.