– Jeg kjenner lettelse. Utfallet er fantastisk og kan ikke oppfattes som annet enn en seier for lokaldemokratiet. Lokalt engasjement virker. Vi har fått med velforeninger og idrettslag i arbeidene med høringsinnspillene. En 300 meter lang miljøkulvert er veldig mye mer enn ingenting. Vi har vært innforstått med at en sammenhengende miljøtunnel ikke er realistisk, sier Stårvik.

FAU-lederen sier det nærmest føles som om de er i mål etter et lengre langløp. Fokus på Jernbaneverket, politikere, myndigheter og ulike befaringer dreide kulvertkravet i positiv retning. Godt samarbeid har preget diskusjonen og felles fokus med FAU på Steinerskolen har også vært viktig.

– Vi føler framfor alt lettelse i dag. En eventuell mekling hos fylkesmannen ville i verste fall føre til forsinkelse, sier Stårvik.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.