Frode Sam Hauen i Bygdelista sier strukturendringer som er ødeleggende for utvikling av kommunen, må fjernes fra dagsorden og fokus må rettes mot næringsetableringer og økt bosetting.

– Det vakte både forundring og irritasjon hos mange som er sterkt berørt av den pågående skolestruktursaken at FAU leder ved Ottestad ungdomsskole, Tore Kjetil Stårvik, i sterke ordelag tilkjennega sitt syn på skolestruktursaken. Ottestad representerer mindretallet av kommunens innbyggere. Om den store tilveksten av innbyggere vil komme i dette området i framtiden, kan det vel stilles spørsmål om, sier Hauen.

Han mener det ville vært fornuftig om Ottestad var med i skolestruktursaken.

– Bosettingsområder i Stange sør vil bli det mest attraktive i framtiden. Spesielt i forhold til de store arbeidsplass områdene i Jessheim/Gardermoen–Akershus- nord og Oslo området. Nye E6, en rask jernbane og gode ekspressbusstilbud forkorter kjøretid til/fra arbeid teller.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.