Utbyggingen av Innlandsporten er en av de største, private investeringene i senere år i Stange.

Det sier ordfører Nils A. Røhne.

– Samtidig er dette det første, betydningsfulle utbyggingsprosjektet langs E6 etter at vi fikk ferdig firefelts motorveg og synliggjør noe av det store potensialet i regionen vår. Innlandsporten vil skape stoppeffekt for turistene og gi verdifulle arbeidsplasser for kommunen, sier Røhne.

– Vi er glade for at prosjektet er i rute. Mange brikker skal på plass før åpning og vi følger spent med de neste ukene og månedene, sier Tom Ø. Brødsjømoen, daglig leder i Innlandsporten Eiendom.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.