– Jeg vil særlig framheve at dette er viktig nå, da vi er inne i en tid hvor investering i skogbruk og skogindustri er helt fraværende i Norge nå. Altfor mye tømmer går ut av landet. Derfor bør skogbruket benytte alle de fora vi kan for å være med og påvirke, også lokalt i Stange kommune.

– Vi kan snakke med politikere lokalt som igjen kan øve innflytelse på rikspolitikerne.

Nermo er ikke i tvil om at E6 og jernbane gir muligheter for trebasert industri som vil satse i regionen.

– God infrastruktur er jo svært viktig, sier han.

Nermo synes det nystartede næringsrådet er et bra fora, sammensatt av næringsfolk og lokalpolitikere. Han har store forventninger til arbeidet i rådet.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.