Våren 2017 sto 100 personer i kø for å få – eller for å bytte – fastlege i Løten. Kommunen ansatte en ny lege for å få kapasiteten opp på lovlig nivå.

Ifølge helsenorge.no er det i dag 43 ledige plasser på fastlegelistene i Løten, fordelt på to leger. 110 personer står i kø for å få bytte fastlege, enten internt i kommunen, eller fordi de i dag har fastlege i en annen kommune.

I en interpellasjon til kommunestyret 3. april spør Marte Larsen Tønseth (Sp) om kommunen snart vil være der de var i 2017 om det ikke tas grep. Hun spør om det igjen er nødvendig å utvide antall driftsavtaler, og om hvor mye dette vil koste.

– Løten Senterparti er opptatt av at legekontorene i Løten har rammer for å kunne opprettholde et godt omdømme med tid og kvalitet. Det er en særdeles viktig jobb som gjøres for innbyggerne, påpeker Tønseth.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.