• Her vaker storørreten i Mjøsa.
    FOTO: Kent Skaje

Dersom du har interesse for fiske eller for naturen generelt bør du bruke et par minutter på å se denne videoen.

Det er Kent Skaje som har filmet videoen som på noen dager er sett over 5.000 ganger på YouTube.

Videoen er også lagt på fiskenettstedet Pikewallis, som Skaje jevnlig leverer bidrag til.

Skaje, som kommer fra Stange, forteller at videoen er filmet fra Helgøya. 

Han oppdaget den store ørreten som flere ganger kommer opp i vannoverflaten for å beite etter fjærmygg.

- Det er svært uvanlig på denne tiden av året og med en ørret av en såpass stor størrelse, forteller den ivrige hobbyfiskeren.

Ørreten var på kasteavstand, men Skaje hadde uheldigvis ikke med seg fluestanga si denne gangen. Men heldigvis hadde han kamera med og fikk foreviget det hele.

Ørreten kommer opp flere ganger og de beste vakene kommer til slutt. Så se hele videoen og bli inspirert til fiskesesongen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.