Sjusjøen Skisenter i Natrudstilen tror ikke varmegraden skal ta knekken på snøen gjennom den sene påskeuka.

– Med et godt grunnlag av kunstsnø, og at vi i tillegg har vært blant de heldige som har fått bra med snø fra naturens side denne vinteren, er vi godt rustet til påsken. Vi har gode forhold både i og utenfor løypene, opplyser daglig leder Ingvild H. Vestheim i Sjusjøen Skisenter.

Hun forteller at alle nedfarter er åpne.

– Vi forventer bra med påsketrafikk i løpet av ferieuka, sier Vestheim.

I alpinanlegget planlegges det parkkurs på ski og snowboard, big jump konkurranse (onsdag), barnehopprenn (lørdag) og den tradisjonelle vannskikonkurranse (lørdag):

– Vannskikonkurransen er en flott avslutning på sesongen, og her forventes det mange kreative forsøk på å komme seg over vår cirka seksmeter lange vanndam, sier Vestheim.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.