• Stengt: Mattilsynet fant "alvorlige og gjentatte brudd på regelverket" under kontrollen utført onsdag 14. november.
    FOTO: Trygve Norum-Lunås

Hamar-restauranten Garage food & drinks, som ligger i Torggata 32, tvers over gata for Festiviteten, ble onsdag 14. november stengt av Mattilsynet på grunn av "alvorlige mangler".

- Det var for dårlig vasket, og vi må bare legge oss flate, sier innehaveren Fredrik Chi til HA.

Da HA er innom ved 20-tiden onsdag kveld er Chi og de andre ansatte i full sving med å gjøre restuaranten skinnende ren til Mattilsynets etterkontroll på torsdag.

- Vi håper å åpne dørene igjen i morgen, sier Chi.

LES OGSÅ: Garage beholder stilen

Legger seg flat

Restauranten har fått gode resultater ved tidligere kontroller av Mattilsynet, og Chi sier han er overrasket over funnene som ble gjort onsdag.

- Jeg må ærlig innrømme at dette var ting vi ikke hadde tenkt på. Det var for dårlig vasket blant annet innerst i noen kjøkkenskuffer og under kjøleskap. Men nå skal vi sørge for å få det ordentlig rent, sier han.

- Og om det ikke blir godkjent i morgen?

- Da blir det vasking i morgen, også, og åpning på fredag, sier Chi.

LES OGSÅ: Utelivet i Hamar trekker østover

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.