Tirsdag ved 22-tiden forsøkte en bil å unndra seg politikontroll på E6 ved Øyer.

Bilen fortsatte nordover på E6 før den kræsjet og havnet på taket i en rundkjøring ved Tretten.

Føreren og passasjeren, begge menn i slutten av 40-årene fra Hedmark, ble kjørt til sykehus for behandling.

HA erfarer at den ene mannen er fløyet til Ullevål sykehus med alvorlige skader i hode og bryst. Den andre mannen skal være innlagt på Lillehammer med lettere skader.

Politiet mistenker promillekjøring og har opprettet sak. I tillegg til eventuell rus vil det være skjerpende at mennene forsøkte å stikke av fra politiet.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.