De er nå ferdig med nominasjonen. De har 40 navn på lista, hvorav de to første kandidatene er forhåndskumulert. Det er Sissel Løvhaug Hansen og Tore Nordseth. Nordseth er kjent som rektor og lærer ved Hamar katedralskole gjennom mange år, og lærer ved Wang toppidrett de senere årene. Han er nå pensjonist.

Veteran i Pensjonistpartiet Borgny Nygaard går ut av politikken etter denne perioden, etter flere perioder i kommunestyret. Her er hele lista:

1. Sissel Løvhaug Hansen

2. Tore Nordseth

3. Johanne Lillevik

4. Viggo Angelsen

5. Randi Stavø

6. Dag Lutnæs

7. Solvår Nordahl-Hagen

8. Kåre Erland Wiker

9. Tove Grongstad

10. Oddvar Lysthaug

11. Gerd Karin Lien

12. Ragnhild Jonea Nøttestad

13. Stein Forfang

14. Bjørg Pedersen

15. Liv Haugvik

16. Tordis Castberg

17. Ola Johan Sveen

18. Kari Knutsdatter Gjør

19. Per Bråthen

20. Randi Hole

21. Helene Øien

22. Solveig Hansine Jørstad

23. Jan Åge Hole

24. Aud Karin Lunde

25. Frøydis Tuven

26. Bjørn Olav Juliussen

27. Lise Håvardsdatter

28. Else Marie Haga

29. Reidun Tveit

30. Bjørg Davidsen Hugstmyr

31. Lillian Åsbakken

32. Frøydis Bråthen

33. Torhild Helene S. Bakken

34. Anne Marit Bjørndalen

35. Sissel Volla

36. Bjørg Eli Jordhøy Bøe

37. Anne Angelsen

38. Reidun Rodriguez Tørudstad

39. Laila Gulbrandsen

40. Aud Bodil Hoel

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.