Det er sju personer i ledergruppen i Hamar Media. Alle er menn.

– Det har vært et tema i styret og eierne har stilt spørsmål om det. Vi er opptatt av det og vi ønsker kvinner i ledelsen, sier styreleder Marit Gilleberg, og legger til at de tidligere har hatt en kvinnelig økonomisjef.

– Hvordan har det blitt slik?

– Ved konkurranse om stillinger har vi valgt de best kvalifiserte uavhengig av kjønn, sier Gilleberg, som synes det er bra det blir fokus rundt temaet.

Hun forteller at de har diskutert hva de kan gjøre for å få inne kvinner i lederroller, men at de ikke har bestemt konkrete tiltak så langt.

– Men vi jobber med saken. Det er fornuftig med balanse. Samtidig er det nok sånn at det er flere menn enn kvinner som ønsker seg lederjobber, sier hun.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.