Her er siste nytt fra Innlandet politidistrikt denne lørdagsmorgenen:

Fredag ettermiddag ble en overstadig beruset person hentet og kjørt til sentralarresten i Hamar etter å ha lagd kvalm og vært til sjenanse utenfor porten til Rena leir.

Like etter midnatt måtte politiet rykke ut til Jorekstad badeanlegg ved Jørstadmoen nord for Lillehammer. Her ble sju gutter bortvist etter å ha klatret over et gjerde og tatt seg et kjølende nattbad i bassenget. Forholdet vil bli anmeldt. Lederen for badeanlegget opplyser at det ikke må være folk i bassenget på nattestid grunnet renseprosesser.

Ved 01-tiden ble et kjøretøy stanset i Hamar. Bilen hadde for mange passasjerer, og føreren ble derfor ilagt et forenklet forelegg.

En halvtime senere ble to menn i 20-årene bortvist fra Lillehammer sentrum etter å ha stjålet øl fra et utested. Begge de to vil bli anmeldt.

Nattens mest alvorlige lovbrudd skjedde på Tynset ved 03.45-tiden: En mann i slutten av tenårene ble pågrepet etter å ha stjålet en bil, kjørt i ruspåvirket tilstand, forårsaket trafikkuhell og stukket av fra skadestedet, samt forsøkt å unndra seg kontroll av politiet.

Den unge mannen kan vente seg et solid oppgjør etter de mange lovbruddene.

Klokken 03:57 melder politiet i Kongsvinger at to unge menn i slutten av tenårene anmeldes for bruk og besittelse av narkotika. Den ene av guttene anmeldes i tillegg for ruspåvirket kjøring.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.