Budsjettet for neste år skal behandles i kommunestyret før jul.

Foretaket selv foreslår en økning på 2,6 prosent på alle enkeltbilletter bortsett fra barnebilletter som blir på samme nivå som i år. Trenings- og badeavtaler får en økning på 1,6 prosent.

Ankerskogen budsjetterer med en omsetningsvekst på 3,6 millioner kroner i forhold til årets prognose, og budsjetterer med å sette av nærmere én million kroner til disposisjonsfond. De budsjetterer dermed med en totalomsetning på 41,3 millioner kroner mot 37,7 millioner kroner som er prognosen for 2017.

Ankerskogen budsjetterer for en økning i besøket på 15.000 badegjester neste år. For treningssenteret budsjetterer det kommunale foretaket med en inntektsvekst på 700.000 kroner, som tilsvarer en økning på 200 nye avtaler i 2018.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.