Torsdag brøt det nok en gang ut brann langs jernbanelinja på Rørosbanen.

Jernbanelinjen ble i 14-tiden nok en gang stengt for all trafikk.

– Det stemmer at det har blusset opp igjen langs strekningen, bekrefter operasjonsleder Haagen Løvseth i Innlandet politidistrikt.

Løvseth henviser spørsmål om brannen til Hedmarken brannvesen.

– Det brenner på et lite område helt inne på Elverumssiden, sier underbrannmester Frode Braathen.

En bil med mannskap er på plass for å få kontroll på brannen. Braathen sier de nå mobiliserer flere mannskaper for å kontrollere resten av strekningen der det brant flere steder onsdag.

De siste dagers varme vær og mangel på nedbør gjør situasjonen mer usikker.

– Det begynner å bli tørt nå. Det må alle være bevisste på, legger Braathen til.

Rørosbanen er nå igjen stengt, og reisende må regne med innstillinger og forsinkelser.

Vi oppdaterer!

LES OGSÅ: Her kan du se bilder og lese mer om onsdagens branner

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.