En gjennomgang av politiets arbeidsoppgaver natt til lørdag viser at den alvorligste hendelsen var brannen i en enebolig på Roverud utenfor Kongsvinger.

Ingen personer kom til skade, men flere hunder og katter fryktes omkommet etter brannen, som ble meldt til 110-sentralen litt før klokka kvart på to natt til lørdag.

I Hamar har politiet beslaglagt det de beskriver som en mindre mengde narkotika på en mann i 20-årene i sentrum.

På Fylkesveg 84 på Bergshøgda ble 48 biler kontrollert rundt midnatt, og to av dem fikk forelegg for feil lysbruk.

I Elverum er en mann pågrepet og satt i arresten for bråk på et utested, mens en annen er bortvist fordi han var for beruset.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.