Det har ikke gått mer enn et år, men nå «svartlegges» det mellom Løten og Elverum. Dette opplyser Statens vegvesen i en pressemelding.

Torsdag 6. juni er det nøyaktig ett år siden anleggsmaskinene rullet ut i anleggsområdet og startet byggingen av nye rv. 3/25.

Denne uken startet asfalteringen. Målet er å få lagt bære- og bindelag i løpet av året. Det øverste laget – det såkalte slitelaget – legges i 2020.

Totalt skal det legges 160.000 tonn asfalt i 2019. I tillegg skjer det til enhver tid mye anleggsarbeid langs hele traseen.

Arbeidet gjennomføres av hovedentreprenør Skanska på oppdrag fra Hedmarksvegen AS.

LES OGSÅ: Her er HAs reportasje «Slik bygger man ny motorveg til gigantiske 5,5 milliarder kroner»

LES OGSÅ: Debattinnlegget «Gratis gamleveg viktigst for folk i Løten»

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.