Både fra Strandgata og Vangsvegen fikk HA mandag ettermiddag bilder av bortimot stillestående køer.

HER kan du lese HAs sak om hva som skjer i Åkersvika og hvor lenge det blir omkjøring.

Heldigvis kunne politiet avgi følgende rapport ved 16.30-tiden:

- Vi ser fra operasjonssentralen at trafikken går sakte ut av Hamar, men vi har ikke fått inn en eneste melding om ulykker. Ikke så mye som en klage har vi fått!

Det sa operasjonsleder Atle B. von Obstfelder ved Innlandet politisentral til HA i 16.30-tiden.

- Det vi kan si er at det er saktegående kø ut av Hamar, sa Obstvelder og la til:

- Men køa står ikke stille.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.