Til høsten hedres TNT med innlemmelse i Rockheim Hall of Fame. Lørdag 28. september kommer det legendariske hardrockbandet til Hamar kulturhus. Det skriver arrangøren i en pressemelding onsdag ettermiddag.

Her er pressemeldingen:

«TNT er fortsatt på veien med tørt krutt og i spissen står den nye kraftfulle vokalisten, Baol Bardot Bulsara. I fjor slapp bandet sitt trettende studioalbum, «XIII», til en haug av flotte anmeldelser, og etter flere smekkfulle konserter og festivalopptredener i Norge de siste par årene, lever bandet fortsatt opp til sitt rykte om å være et av Skandinavia beste hardrockband.

I løpet av 2017 gjorde bandet en 30-årsjubileumsturné, og spilte for fulle hus på Rockefeller, Union Scene i Drammen, i Kongesalen i Bergen og på Royal Garden i Trondheim. I tillegg var bandet samme år support for Scorpions i Oslo Spektrum.

Til høsten hedres bandet med innlemmelse i Rockheim Hall of Fame, og bare få uker etter hyllestsmarkeringen i Olavshallen kommer TNT til Hamar kulturhus.

Publikum kan se frem til en festkveld med både gamle klassiskere, som «Seven Seas» og «10 000 Lovers (In One), og smakebiter fra deres nyeste album. 

Billetter legges ut for salg torsdag 16. mai kl 10:00 på Hamar kulturhus sine nettsider.

Spellmannsprisvinneren fra 1984

TNT er et norsk hardrockband som ble dannet i Trondheim i 1982. Bandets melodiske tilnærming til hardrocken ble fort lagt merke til. «Knights Of The New Thunder» (1984) ble lansert også i utlandet, og TNT solgte mye i USA og spesielt i Japan av «Tell No Tales» (1987), som gikk til topps i Norge, hvor bandet også nådde 2. plass med singelen «10 000 Lovers». Dette albumet fikk også Spellemannsprisen. 

«Intuition» (1989), havnet på Topp 5 i Norge. Etter dette har bandet laget albumene «Firefly» (1997), «Transistor» (1999), «My Religion” (2004) “All The Way To The Sun” (2005) og “Live In Madrid” (2006). “The New Territory» (2007), «Atlantis» (2008) og «Engine» (2010) ble utgitt med Tony Mills på vokal. 

Albumet «XIII» som kom ut i juni 2018 er bandets 13.album.

Bandet består av Ronni Le Tekrø på gitar, Baol Bardot Bulsara med vokal, Diesel Dahl på trommer, Ove Husemoen på bass og Roger Gilton på tangenter.»

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.