Før miljø- og klimaminister Vidar Helgesen besøkte bygda Slettås, stoppet delegasjonen på gården til Arne Nohr og Kirsten Winge i Søre Osen.

– Vi satt og pratet i går om hvor mange ganger vi har hatt ulv nært på her, men klarer ikke å telle, forteller paret.

– Vi føler oss overkjørt av dem som sitter i hovedstaden og bestemmer hvor mange ulver vi skal ha, mener Kirsten Winge.

Sønnen, Jesper Nohr, kunne fortelle en skremmende historie fra en sommermorgen i 2016.

– Jeg skulle kjøre til jobb, og kom rundt hjørnet på huset. Der sto det en ulv midt i vegen. Den var ikke redd, og situasjonen var uhyggelig, erindrer Nohr.

– Det er ikke lenger noe hyggelig å gå ut i skogen, verken for å trene eller lufte hunden, sier han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.