• I GANG: Riggingen er i gang til tirsdagens a-ha-konsert søndag formiddag. Været ser også ut til å bli bra. FOTO: ELI J. HAUGEN

A-ha-konserten på Stortorget nærmer seg med stormskritt.

Tirsdag har rundt 10.000 mennesker kjøpt billett til årets store konserthappening i Hamar-regionen, når a-ha inntar scenen på Stortorget foran et engasjert og klart publikum.

Gode værutsikter

Været er alltid en usikkerhetsfaktor ved utendørskonserter.

Og så langt ser det rett så bra ut. Yr.no melder delvis skyet vær for Hamar på tirsdag, med maks 17 grader og flau vind. Det verste for slike eventer er regn, og der har værmelderne en gladmelding å komme med. Det ser ikke ut til at det blir nedbør.

Rigging i gang

Søndag formiddag var riggingen i gang på Stortorget. Mobile doer var allerede kommet på plass langs Strandgateparken, og riggegjengen gjorde seg klar.

Folk må forberede seg på at Strandgata er stengt ved Basarbygningen. Bybussene vil kjøre i Grønnegata i denne perioden, med unntak for etter 15.30 14. august, selve konsertdagen. Hedmark trafikk informerer på sin hjemmeside om alternativ rute. Først 16. august vil bybussene kjører i Strandgata som normalt.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.