Mannen, som skal ha vært i voksen alder, ble erklært død på stedet.

Gutten i tenårene ble fraktet til Ullevål Universitetssykehus, forteller kommunikasjonsrådgiver Line Fuglehaug til VG.

Ulykken skjedde i halv to-tida søndag.

Operasjonsleder Marianne Brun ved Innlandet politidistrikt bekrefter at tenåringen det er snakk om er en gutt.

 - Jeg kan ikke si annet enn at guttens tilstand er alvorlig, sier Brun til HA.

Ifølge operasjonslederen har det vært et sammenstøt mellom de to involverte. Hun forteller at sammenstøtet skjedde i den nedre delen av alpinbakken. Utover dette kan hun ikke si noe mer om omstendighetene rundt ulykken.

Ifølge GD var det ingen vitner til selve sammenstøtet. Avisen får av daglig leder Odd Stensrud i Kvitfjell opplyst at ulykken skjedde i oppkjørt trasé i området ved mellomstasjonen på østsiden. Det skal ikke ha vært heismaster eller andre installasjoner tilknyttet ulykken.

Brun omtaler dette som en tragisk ulykke.

Hun bekrefter at både tenåringsguttens pårørende, og de pårørende til den avdøde mannen er varslet.

Verken mannen eller gutten skal ha lokal tilhørighet.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.