Ved 4-tiden natt til søndag ble en kvinnelig sjåfør i 50-årene stanset av en guttegjeng på 6-7 stykker i Rokosjøvegen i Løten, forteller operasjonsleder Per Solberg i Innlandet politidistrikt til HA.

- En av guttene hadde lagt seg ned i vegbanen, og det så ut til at han trengte hjelp. Da kvinnen stoppet og spurte om de trengte hjelp, kom en annen bort og slo i stykker bakruta på bilen, sier Solberg.

Gutter i 18-20 års-alderen

Kvinnen ble skremt og reiste videre, før hun ringte politiet for å fortelle om hendelsen.

Gjengen skal ha bestått av gutter i alderen 18-20 år. Operasjonslederen sier det framstod som et enkelstående tilfelle, men kan ikke svare på om det dreide seg om fyll og/eller rampestreker, eller om guttene hadde kriminelle hensikter.

- Det vet vi ikke. Men vi har fått opplysninger som gjør at vi har ledetråder for videre etterforskning, sier Solberg.

LES OGSÅ: Kvinne utsatt for vold i Løten - leter etter mann i bil

Brøytestikke kan ha blitt brukt

Hvordan bakruten ble knust, er noe usikkert, men Solberg i politiet forteller at de har fått melding om at en av guttene ble observert viftende med en brøytestikke.

- Klarer man å knuse en bilrute med en vegstikke?

- Vi har grunn til å tro at en brøytestikke, eller vegstikke, kan ha vært brukt, sier Solberg.

Forholdet blir anmeldt, og politiet etterforsker saken videre.

LES OGSÅ: Huset rundstjålet mens familien sov i overetasjen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.